Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dry your eyes, little child




Perfume de disturbia

villebrådets
iögonfallande
uppmärksamhetstörst

empatisk själ

liten skjorta
stor mans kropp

old fashion
no good
old day´s

går inte
randen ur
trots

mången tvätt

new age


känslig, för känslig
överkänslig
tatuerat inbränt

sensitive

en doft
en man

aldrig

glömmer




Fri vers av fillatelli
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-24 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fillatelli
fillatelli