Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara du, jag och ingen annan


Feromonhavets
strand lockar
till beröring

där fotspår
flämtar
lugnt

i inflikt vik
lever
hoppet

av saltad fisk

otålig
hand
söker
näring

på udde
knoppas
rosa bädd

värmeljus
vid horisontens
rand

nu kopulerar
himmel
med hav




Fri vers av fillatelli
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-01 20:13



Bookmark and Share


  mike irow
underbar skrift!!!
2016-05-15

    ej medlem längre
En smekande sinnlighet som följer ordens rytm. Vackert och förföriskt.
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

fillatelli
fillatelli