Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betyder det något för dig?




FÖRLÅT DÅ?? eller?

förlåt
kommer
efter sår

ett löfte
följer i
samma spår


det var
dumt
du vet

men, vad
var det
du förlät?

ett ordval
som brände
i själen

imorgon är
du säkert
där igen




Fri vers av fillatelli
Läst 462 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-26 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fillatelli
fillatelli