Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det bara för att man kan vara känslolös?




Sålda försmådda tömmer pung

Berika mig med ditt inre
sa du, och hällde upp en whisky
ge mig ditt innersta
lämna inget åt slumpen

utlämna din själ
belöning kommer
efter maktmissbrukets
släckta törst

visa mig
din kropp
för lite
färgat papper

Pengar skapar svin
avsaknad i apatin
lek med känsla
hela havet stormar

jag behöver
du har
du ger
jag tar


gäller oss båda




Fri vers av fillatelli
Läst 426 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-22 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fillatelli
fillatelli