Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reser mig igen...




I min värld finns attraktiv

I vildborstad park
gatljus slingrar
sin omkrets

formar du ord
från bäckenbotten

ljum sommarkväll
förmedlar bokstav
vid bladprydd gren
ur sorl från gata

läppjande åtrå
när talande tunga

endast iklädd
andedräkt
smeker
öra

vapenvägrad
längtan
hissar vit
flagg


ger jag mig
till dig







Fri vers av fillatelli
Läst 532 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-01 00:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow ... läppjande åtrå när talande tunga endast iklädd andedräkt smeker öra
2012-05-01

  Hon kallar sig poet VIP
fantastiskt välskriven
bokmärker därmed.
2012-05-01

  LenaJohansson VIP
vackert
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

fillatelli
fillatelli