Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imorgon är en annan dag för någon därute




Vad var det som hände?

Lik en uppslängd magsäck
på tjälsprucken asfaltskant
där gasljuset slår klor i den veke
söker realiteten sin personlighet

lekamen intravenöst duschad
af 40 % livets franska vatten
framåt stupad vid sidans läge
spottade du i glaset


Kom änglar, kom änglar
ska bli vit igen

Ikväll är allt nattsvart




Fri vers av fillatelli
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-16 01:55



Bookmark and Share


  mike irow
känns i märgen såna genom poetiska ord!!!
2016-05-15

    ej medlem längre
Ord som slår mitt i magen att läsa.
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

fillatelli
fillatelli