Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man väl passerat femtio år finns merparten bakom framtiden


Tiden rusar fram

Flygande fläng
gör tiden för snabb
höst rör vår
som en månad
är mitt år

lärde mig inte se
min tid i livet
mitt värde blivit
över sig givet

hastigt kom det
snabbt var det borta
livets dagar
osedda korta

Låt mig andas sakta
leva med måtta
tacksamhet och akta
de stunder jag har kvar
där framför
borta

Novemberaning år 2007




Fri vers av Lena Renman
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-25 00:16



Bookmark and Share


  Erik L
Väl skrivet med fina rim.
2007-10-25

  Maria Zena Viklund
mycket bra skrivet här om tiden! snyggt diktat!
2007-10-25

  katt.inc
Ja det är konstigt det där med hur man uppfattar tiden, denna känns igen. Snyggt förmedlat.
2007-10-25

    Maria Malm
Ja, nog går livet fortare nu..inte visste man att uppskatta tiden man haft..fast vill gärna tänka \"Vår bästa tid är nu\".
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman