Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den talar för sig själv. Läs och begrunna.


Lek

Leker bland döda
ruttnande lik på marken
hösten är kommen.




Bunden vers (Haiku) av Josef Winroth
Läst 578 gånger
Publicerad 2005-04-24 04:32



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
fina brandgula löv kan även dom bli kompost o man snubblar omkring medans marken stelnar.huga!
2005-04-24

  Hans w-art Westlund VIP
ser löven som ett täcke jag,

stavas inte ruttnande med två t?
2005-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth