Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att våga vara sig själv, att \"sticka ut\", att inte ge efter...,att ifrågasätta..


Rebell

Rebell
inte alltid säll
innerst inne snäll

Nyfiken
kritiker
höga ideal
\"vägen alltid smal\"

Obekväm
talför
revoltör
provocerar och upprör

Impopulär
\"eremitiskt individuell\"
ändå \"hemmakär\"
av lite \"schizofren modell\"

Vill men kan inte
offra allt
på ideologins altare
önskar jag var starkare.......




Fri vers av Mats Henricson
Läst 867 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-05 10:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älska din svaghet Mats, det är din styrka! Säger Wilifrid Stinisen
2012-07-12

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så sann och oliksidig! så bra skrivet!
2007-10-07

  hero40
Mycket bra text
som tål att smaka på!
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska