Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fluga



en ensam fluga
gungade på ett grässtrå

förstod sin värld




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-05 15:29



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
jag bara ler, du är så härlig i din finurlighet, skapar du så ljuvlig poesi!
2007-10-08

  Markattan
Underbart fångat!
Det lilla i det stora, det stora i det lilla...
2007-10-05

  Cris
*ler* ja.. de förstår nog mer än vi..
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP