Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


lyssnar



lyssnar av stegen
gör den blinde innan han

bestiger berget




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-10-05 18:50



Bookmark and Share


  Fuyoh
Det borde vi alla göra!
2007-10-12

  Maria Zena Viklund
du fångar det så bra, så vackert!
2007-10-08

  Gunilla Söderström Hallström
Du lyssnar bra
känner orden.
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP