Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina förutfattade meningar om dom som bor granne med min morfars tandkläkare


Det ser ut som det
luktar köttfärssås inuti
deras nybyggda
lusthus.

Och som deras gamla
födelsedags-
serpentiner i äppelträden
har tendenser till att
smulas sönder.


Mina skor
tröttnar nog aldrig
på marken.
Och jag tröttnar nog
aldrig på att flåsa
ut mitt infekterade
syre
mot fönsterrutan.

 


Men dom tröttnar.

 

 

 

Dom söndersmulade serpentinerna
kommer snart att bli
stoft som klibba sig fast
på klyrofyllen.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-10-05 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka