Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte särskilt sant faktiskt.


Jag tror att jag har ramlat ner i en myrlejongrop, precis som dom i Mumin gör


Mina
ögon är i
miserabelt skick.
Dem är knappast något
att posera med,
mer något att sminka
över.


För jag har inte
tid med sådant pedanteri längre.

Jag prioriterar
inte att sova.

 

Jag sitter bara
och kryssar
över alla pussmunnar
nu för tiden.

 

 

 

 

 

Och tänker på dagen då
jag kommer
se dig för sista gången.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-05 21:05



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Underbart argsint, love it!
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka