Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det är inte som du tror

Det är inte som du tror
Jag trivdes bättre i din närvaro

Och du bor kvar där bu bodde
Och du går där du gick

Som allt

Är du lika lycklig som du sa
För det är inte som du tror

Nej ingen frågar längre
Ingen frågar längre varför du gråter

Min vän
Solen lyser över oss
Varför syns inget ljus i dina ögon

Kanske var det bara en dröm
Min vän




Fri vers av bonnilie
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-05 21:26



Bookmark and Share


    Korecct
Det är verkligen en tilltalande text som funkar på nått sätt.
2007-10-05

    Suzylu*
Oj, det där var verkligen fångande. Jag blir trollbunden i dina ord. Du har tallang :)
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

bonnilie