Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mantra


Värdsligt Allt






Antingen kan man vistas i ett världsligt allt
där inget spelar någon roll
Eller vistas i verkligheten
där minsta lilla gör stor skillnad










Övriga genrer av Twobo
Läst 689 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-05 21:38



Bookmark and Share


    Zazzo
Mikro- och makrokosmos möts. Men det är här nere på marken vi ser det lilla. Bra fångat i ditt \"mantra\"!
2007-10-06

  R-M
så sant så sant
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Twobo