Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon/Henne


Hon min nya lekkamrat.
Jovisst, men vi har inte kärlekt så länge.

Är hon min nya livskamrat?
Vet inte, vi har inte levt varandra så länge.

-

Hon har ett leende som säger:
jag är glad över att vara glad.

Hon har snälla men trötta hundvalpsögon som säger:
var snäll mot mig.

Hennes blick säger:
här är jag, bara lilla jag.

Hennes läppar ber mig att förstå henne.
Jag förstår henne.

Jag förstår henne på alla sätt och vis
för jag är på samma vis, på sätt och vis.

-

Vi är ändå rätt lika.
Om inte än, så snart.
Vi är snarlika.

Vi är ändå rätt kära.
Om inte än, så snart.
Vi är kärlika.




Fri vers av Twobo
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-30 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twobo