Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enfald i mångfald.


Som en fastvuxen hjälm

Har man hela livet gått omkring med en hjälm på huvudet
är det kanske den man saknar mest om någon hugger av det.




Övriga genrer av Twobo
Läst 624 gånger
Publicerad 2007-10-05 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twobo