Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattenskidor

livet är
som att åka
vattenskidor

så länge
vi håller farten
håller vi oss
flytande.




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 416 gånger
Publicerad 2005-04-24 14:42



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
intelligent modern liknelse.. wow
2005-04-24

  sorgsen
d.v.s. om vi inte tappar taget.
2005-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP