Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska dansa

I solnedgångens ljus vill jag dansa barfota för att känna sanden under mina nakna fötter ,jag vill känna dess smekning under fötterna när jag är trött ,jag vill känna havet skölja mina fötter när jag dansar med solnedgångens ljus.

Doften av blommorna berusar mina sinnen ,snart när natten åter föds ,snart när stjärnornas ögon åter tindra ,jag ska dansa barfota ,känna sanden mot mina nakna fötter ,jag ska känna sommaren hålla om mig som jag önskar.

Jag ska springa med vindarna ,leka med nattens mystik ,skimra med himlens stjärnor och jag ska dansa barfota med solnedgångens ljus den sista timman idag och början på i morgon.

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 00:25



Bookmark and Share


    eva m h
Vacker och lustfylld!!
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~