Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Beröring

Kan du beröra mitt hjärta
Då är du min
Kan du beröra mitt sinne min kropp
Då är du för evigt min
Både
själsligt
kroppsligt
sinnligt
För evigt min
Förenade i kärleken
värme
Och det ord jag älskar mest
OMTANKE-----




Övriga genrer av marie persson
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-06 09:56



Bookmark and Share


  friheten
Det här var något extra, omtanke avslutar du med, väldig fin, applåd, så klart
2008-07-28

  Fredrik Stillesjö
Hej Marie!

Dikten berör även mig. OMTANKE, håller med ett viktigt och vackert ord. Hälsar vännen fredrik
2007-10-06

  SusanneStrömstedt
Åh,så fint skrivet Marre!Applåd
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson