Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
helhet..


Morgon!!

En morgon när jag vaknade
så låg du där,
så fin så naken
Så avskalad, var du inför mig
Så naken, så fin
Mina händer sökte dig
Du smekte mig
jag smekte dig
Tillsammans nådde vi samma mål.
Äntligen......




Övriga genrer av marie persson
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson