Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lapptäcket



Likt ett lapptäcke böljar livet sig fram

och ändrar färg och form

det enda man kan hoppas på är att de mörka partierna

blir minimala

så att de ljusa partierna

kan få lysa

Mönstret framträder

och du kan se helheten i all sin prakt.

Klarhet....




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-06 18:12



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Glasklart! Bra skrivet!
2007-10-06

  * Ammi *
ja helt klart!
bra virkat!
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis