Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orientering

och så ännu en gång är det dags att förstå,
förstå hur allting hänger ihop med
hur det är,
och hur det verkligen inte är
hon sa till mig att den eviga kärleken bara finns
i enstaka filmer och romantiska böcker,
men jag är villig att leta
jag kan bli den ensamma stackaren
på stationen, utrotad och nertrampad
av de redan så lyckligt lottade jävlarna

jag är villig att ge upp, jag kan offra mig
för vilken som hälst, när som hälst
och hur som hälst
bara det varar för evigt
som du sa att det aldrig skulle gå

jag kan skriva mina egna ord på fler sätt
utöver det vanliga, de du gör kan jag
skriva utan penna
utan papper
utan solen i ryggen för att påminna mig
om hur älskad jag kan vara
om jag bara vill
inte så
jag är något annat
något som inte är så
något som någon saknar
är jag

för jag är inte rädd för torra dagar
i en tom hängmatta
inte när jag redan vet
att det aldrig är försent
jag är villig att bli den som tar alla blickar
alla ord, alla slag
när jag redan vet att allt är värt det
jag vet redan innan att jag gör rätt
alltid
jag vet det
jag vet det
för det är ju det jag skriver
förstår du inte det?




Fri vers av SMLU
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-06 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SMLU
SMLU