Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om social ångest


Mänskor Normala



Grattis ni mänskor Normala,
ni fröjdas, frodas,
fungerar väl i grupp.

Annat är det med oss,
vi rädslans slavar.

Vi pinas, piskas,
paralyseras här i samma grupp.

Men hav tröst.
Med tiden kommer döden,
då sprängs vår rädslas slott,
då multnar tistelns tagg
-vårt väsens gissel.

Hav förtröstan!




Fri vers av Hassebasse
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-10-06 19:02



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Svart, svartare ,svartast!! Hav förtröstan, ler åt din ironiska text. Tycker den är bra!
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Hassebasse
Hassebasse