Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore förmögen


Om jag vore förmögen
att operera
skulle hjärtat
avlägsnas sin ömmande väv.

Spåren
av dina ords massaker
och vitet
av dina händers gärningar
skulle för alltid skäras bort
och ge rum
för vänligare människors behandling.

Men fattig som jag är
förmås ej sådant.

Jag förmår ej bli fri
från det hat du gav mig.








Fri vers av Hassebasse
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-19 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hassebasse
Hassebasse