Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev från en döende


Mina ögon har slutits för sista gången.
Som jag sjunker djupare ner i mörkret
visas delar ur mitt liv framför mig.

Jag ser skolkamraters glada miner
när de berättar saker om mig.

Föräldrars krossade förhoppningar
när betygen delats ut.

Förälskelser
som ej blivit besvarade
utan fått mig att hata migsjälv.

Mina drömmar om förverkligande
som gett mig ångest
och längtan till de döda.

Och nu till er jag kommer!
Det eviga rikets befolkning
mig vänligt hälsar med ljuvlig sång.

Så har jag äntligen funnit
mitt väsens sanna hem
och med dessa rader
jag hyllar ödets
sköna slut.





Fri vers av Hassebasse
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-17 11:09



Bookmark and Share


  Hassebasse
Jodå, bara skriftligt :-)
2008-07-17

  genni VIP
Hoppas att det bara är skriftligt.....
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Hassebasse
Hassebasse