Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsland


Flyter i gränslandet mellan död och återfödelse

fastnad och kan ej komma vidare

ser inte änden av ljuset i tunneln

ser bara mörker

och skumma skepnader

vandrar här och

likt ett spöke behöver jag inga nycklar

hittar dock inte dörren ut...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-06 19:13



Bookmark and Share


  isabel louise
bra skrivet om att ha fastnat i ingenting..
2007-10-08

  Lyckohäxan Enediel
Urs ja...en eländig grå zon...
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis