Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingertoppskänsla

Följer din profil

med känsliga fingrar

spårar ur

men kommer tillbaka igen

som känsliga spröt

som utforskar

varje suktande por




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-07 16:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...och varje del av kroppen längtar efter fingrar och beröring...
2007-10-07

  Ronny Berk
utforskar texten med känsliga fingrar...ja...
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis