Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill bara känna mig hel


Dagen då allt ska falla på plats

 

 

en djup önskan om den äkta känslan

en närvaro så innerligt het

så levande i mig, min vackra Gudinna

ska förvandla varje andetag till magi

 

tryggheten ska skrivas på min nakna ryggtavla

stadig i livsstormar jag ska älska

stark, som ett träd över hundra år

på den vilda ängen lämnad för vindens slag

 

att vinna över alla individens ensamma krig

att simma nonstop över den väldiga atlanten

en närvaro i varje liten cell av mig ska glöda

som lågan från ett enkelt vaxljus

 

en dold önskan

som målats i färger av gråt och skratt

en djupare önskan

än jag själv ibland förstår

tankarna som jag så ofta förnekar

 

låt stjärnor ur nattens barm, visa mig hem..

låt jordens alla träd gränslöst sjunga

som förr

låt mig vila en stund

på evighetens axlar




Fri vers av LadyFool
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-06 20:13



Bookmark and Share


  issac.a.m
läser..blundar nu..vill hålla önskan
som målats i färger av gråt och skratt..och jag känner och det bara spritter i kroppen. ..en underbar dikt, massa känslor både utifrån och inifrån..ja,,det gör så ont om man känner inte sig hel..
Jag gillar verkligen ditt sätt att använda ord..att tala djupt inifrån...
jag vill bara känna mig hel...
så öppen och så nära och så innerlig
2007-10-09

  Maria Zena Viklund
bejublar orden mitt hjärta sjunger, så sant så vackert så fantastiskt underbart! applåderar o bokmärker!
2007-10-08

  Albert
så himla fint diktat om att vara hel!!!
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool