Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ku(l)vert


och slicka igen
ett kuvert

i kulverterna längs
en av Italiens gränder

och doften skall nå dig
precis under lampan

på ett skrivbord
och det skall stå en
man precis som bakom

undra om du vet
vad du gör

och du skall undra
om du vet

vad du gör

när du viker ihop
brevpappret och

inte kan placera
var doften kommer

ifrån.




Fri vers av Hannibal_Lector
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannibal_Lector