Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dönickar


konsten att leva
och skriva dikter på

l i  t               e                    o l                   ika

vis så att det ser ut som
om d e                                      lever


och skrivs av
flera olika människor                                          hurgörmandet


bara att man har andra
kläder på sig                    /syns jag nu?)

inte?


jagskall
slåihjälnånjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjävel




Fri vers av Hannibal_Lector
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-10 06:44



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Grym och häftig konstruktion !
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Hannibal_Lector