Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen jävla titel



hela sajten är en förfalskning.
det finns ingen som har kuk att säga det.

jasså. har du flera nick.
jasså. har du flera liv.

näe. jag har bara ett.

gränslös vrede.

kasta ned en spegel
till mänskligheten
och den blir full av sig själv.

full alltså.

det här kunde vara en
dikt. det här kunde vara
en dikt i frihet.

gränslös vrede.

någon startade det här spelet.
någon skall dö.

det dör människor varje dag.
jasså. säger du det.

jag läser aldrig tidningen.

din flintskalliga jävel.

jasså. har du flera nick.
näe. inte jag.

jag kan hela alfabetet.
jag är en rebell.

ynkryggar.

köp smink. köp en bild som
inte ser ut som du.

döda ett barn.

gränslös vrede.

världen är dömd.

inatt brinner himlen
och jag skall blåsa på.

det skall regna ned
skelett. och vaknar jag
nästa dag,

skall jag sätta eld på
allt igen.

skelett skall regna ned.

och den som kallar mig
tokig. skall jag bara säga.


jasså. säger du det.
 




Fri vers av Hannibal_Lector
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-10-10 20:34



Bookmark and Share


  stella
Rappt och roligt!
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Hannibal_Lector