Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjuttiotvåtusen alibin, vilket vill du ha?



och så skulle jag vilja meddela.

livet möter livet i livet.

döden möter döden i döden.

övrigt går inte att diskutera.




Fri vers av Hannibal_Lector
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-10-08 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannibal_Lector