Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lopp loop loppa


det är en hov
ett smashat ansikte
mot en tegelvägg

säg, är det så här
ansikten ser ut
efter en vild ritt?

det är rester
av en hårman i
en avsliten hand

säg, är det så här
en blodåder ser ut

när den sprutar
ut namnet på

ett öde över
en sko som står
stilla och ser på?

jag vet inte så säkert
jag vet bara att det

ett huvud i en hand.

du får kalla mig älskling
vilken dag i veckan du vill,

jag kommer iallafall aldrig
lägga ditt namn på minnet

det tar vinden
som det drar

förbi




Fri vers av Hannibal_Lector
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-07 00:00



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
stulit. stjäla. \" låna \" eller what fuck ever lixom. Tre nick ?
2007-10-07

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
antingen har du snutlit texten eller helt enkelt har två nick på denna sajt
2007-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Hannibal_Lector