Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hund


ta en strumpa.
stoppa den i käften.


försök att andas.


medan jag äter upp
ditt ben.


kalla det kärlek.
så skall jag spika upp
resterna sedan.

måla efter konturerna.
det som inte passar mig

skall jag kalla

svinn.




Fri vers av Hannibal_Lector
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-10-10 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannibal_Lector