Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avtryckare



anslagstavlan

do your thing så räknar jag
döskallarna på min ring

och de skall vara som
rop efter en bättre värld

och du och jag skall
vara vittnena som

lade ned deras
röster i jord

lägger du ned handen
lägger jag ned jorden

och världen möts
i ett kross

i ett oavslutat
andetag precis

innan meningen
gick av

och fingret på avtryckaren
skall aldrig gå att tyda

annat än i din värsta
mardröm





Fri vers av Hannibal_Lector
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-10-06 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannibal_Lector