Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vi ändå hade en höstnatt över till det här


Det är en magnifik
natt
och jag vaknar av
att du häller pärlor
i mitt ansikte.


Jag sätter ett sidenband
i håret,
sedan tar du mig i
din famn
för att bära iväg mig.

 

 


När du burit
mig tills mina
fötter börjat bli kalla
stannar du
för att kyssa
mig varm.

 

 

 

 

 

 

Du smakar
höstluft och trädgårdsäpplen
och du viskar att
jag smakar
dröm.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-07 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka