Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går så snabbt att man blir förundrad


Du gör mig så
förnärmad.

 

Och du vet vad
jag
tar till då.
Du vet att jag
är otroligt känslig
och spröd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och visst är du orolig
ibland.
Skriker efter mig
som om jag var en liten
skör porslinsängel.

 

 

 

 

Men det tar
tjugo minuter
för mycket innan
du visar det.

 

 

 

 

 

 

 


Så jag hinner
viska att jag vill
ha ärr
.

 

 

 

 

 

 

(Jag vill ha ärr.)




Fri vers av ingentingflicka
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-07 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka