Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig förklara på mitt sätt



Du vet vad som pågår

Du hör henne snyfta

Du ser henne lida

Men när du får chansen

sparkar du ner henne.


Du kom in på toaletten

hon hade lämnat dörren öppen.

Tittade ner på henne

med ditt äckliga flin som du brukar få
när du känner dig överlägsen.

Där ligger hon, din andra,

lika misslyckad som den första,

på badrumsgolvet.

Hon tittar upp på dig

med den där menande blicken,

att hon behöver ditt stöd.

Men du är så inne i din överlägsna känsla,

den du tycker om så mycket,

så du flinar lite större

och lämnar rummet.




Fri vers av Colle
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-07 22:32



Bookmark and Share


    Lola Linorum
wow...
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle