Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flickvän, inte flickvän och nu kompis flickvän,,,


Avundsjuk på det Förflutna

Fan nu känner jag det igen, avundsjukan inom mig

Jag vill ju helst bara glömma dig och lämna allt som har varit

Men varför gillar jag då fortfarande dig ?

Det blir ju bara jobbigare för mig själv att känna såhär

Tänk om man kunde bestämma vad man själv vill känna, Hat, Kärlek eller Smärta

Då kunde jag ju dig från mitt Hjärta kasta ut, det skulle vara slut !

Men eftersom tankar inte blir verklighet så är nog detta inte mina sista ord

Kärlek är tufft och det är inte alltid man vill finna

Ha det bra och låt mig försvinna...




Fri vers av zacke :]
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-07 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld