Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bland känns det så

 

Ibland känns det som om  hoppet falnar liksom eldens låga ,som att någonting inom om dig ska gå sönder .Ibland känns det som om du var förföljd av nattens mörker ,som om skuggorna var spöken som om allt bara var kusligt ,det är då du känner att nu brister jag.

Men gråt då dina tårar ,låt dem vattna jordens blommor ,låt dem landa på din kind ,var ej rädd att gråta ,din gråt ska rena dig .Skrik i nattens mörker ,låt det eka genom skog och mark ,men låt inte sorgens tårar frysa ,låt dem komma fram och ut.

Ibland känns det som om vägen var oändligt lång och som om den aldrig skulle leda någonvart ,men tänk då att det gör den ,du finner något snart -Jag vet att dina fötter värker ,jag vet att törsten bränner i din hals ,jag vet att hungern svider ,men snart ska du ändå finna det du söker ,även om det må vara svårt.

Jag vet att du vill stanna att du vill slå nävarna mot jorden ,men skrik då ,gråt då, känn dig liten det är varje människas rätt. Jag vet att vinden river dina broar ,att floden forsar ilsket fram ,men du ska finna dina vägar du ska vinna dina mål ,var inte rädd för jag finns här med dig  ,var än du går. När du gråter ska jag hålla om dig ,när du fryser ska jag värma dig ,när du känner hunger ska jag ge dig bröd ,när törsten svider ska jag väta din strupe ,så tveka ej ,jag leder dig ,var än du går ,så finns jag med dig.




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-10-08 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~