Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att söka




Sök inte så förtvivlat

långt borta

det du söker

kanske finns framför

din näsa...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-08 08:55



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en närhetens sökandens poesi...ja... ...så rätt och riktigt...
2007-10-08

  Michaela Dutius
Vishet i kortform-skickligt skrivet
2007-10-08

  Mats Henricson
EN MYCKET KLOK OCH FIN UPPMANING !!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis