Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon



Kommer morgondagen

att finna oss

när en ny dag föds

det är frågan...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-08 10:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant o vackert skrivet
2007-10-08

  Mats Henricson
Jag gillar skarpt din djupa ,\"filosofiska\" och futuristiska textur !!
Så mycket att tänka efter med så \"små medel\" ... SKICKLIGT!!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis