Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senry/tanka - en diktkommentar till Onas Tid


avlöser




år avlöser år
en mening i förändring

silverhår lyser

medan det yttre åldras
kan det inre föryngras




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-08 09:01



Bookmark and Share


  Nina V A
Klokt, vackert och mjukgörande tänkvärt!
2007-10-13

  Marita Walldén
Låter så ledsamt, men väldigt vackert. Rikt innehåll, ja mycket mer än vad som står om man tänker till lite. Mycket läsvärd dikt som sätter spår.
2007-10-12

  Virgo Cinnamon
Denna ger mig en
väldigt skön känsla.
Budskapet är
väldigt tilltalande
i sin vardagsnära
men härliga sanning.

(Dessutom passar din
presentationsbild denna text,
hälsar Malin som är här första gången)
2007-10-09

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP