Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med luft under mina vingar.



Jag ska känna luften under mig
som en fågel ska jag flyga

bort från allmänheten
in i mörkret

Jag ska försvinna
nudda gräset med tå spetsarna
och stänka havs vatten i ansiktet

Jag ska vara fri
från tanken

Mitt hjärta ska vara lätt
och inte tungt
Det ska vara ljust och itne mörkt.

Jag ska se regnbågens slut
och dess vackraste skatt.



Jag kommer se ljuset
och jag kommer vara tillbaks i verkligheten.




Fri vers av Mone
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 15:05



Bookmark and Share


  Annimon
Fint... Känner igen mig.
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone