Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets skum, eller en snöflinga



Får jag dig känna dig
Levande?

Känner du dig som en
Snöflinga
På väg ner mot marken
Varje gång jag
Rör dig

Eller som
Havets skum
När det är
Storm

För när jag ser
Dig

Är det inte som en
Snöflinga
eller
Havets skum
Jag känner mig som

Utan hela jävla världen
Gungar till
Och jag kan nästan
Svära på att
Det inte bara är jag
som kan känna det



Men om jag inte kan få dig
Känna dig
Levande



Kan det kvitta…




Fri vers av Mone
Läst 490 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-29 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone