Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ju bara säga ett ord


I fucking hate you today!




Men som alla, andra
Ljuger jag

För det är nu
Jag saknar dig som
Mest

När det egentligen inte finns mer att säga
Nu när tystanden från våra halv öpnna munnar
Säger
Allt

Men som alla andra
Är jag oberörd

In på bara skinnet

Men under skalen

Vill jag
Ju
Bara
Säga

Hej




Fri vers av Mone
Läst 522 gånger
Publicerad 2008-04-10 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone