Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om inget finns


Du säger att du
Inte känner
Något

Att dina händer inte
Fryser
I regnet, längre
Och när natten lägger sin svarta slöja över dig
Känner du ingen
Trötthet

Att lögnen du drar för din mamma
Inte ger dig något samvete
Alls
Och slagen du ger
Eller tar
Är inget som du känner
Mot din hud, dom fastnar i
Dimman

Men jag vet
Att du vet, att jag vet det

Att jag vet att du
Känner

Allt




Fri vers av Mone
Läst 561 gånger
Publicerad 2008-04-29 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone