Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd


Din hand är
som vinden


Och jag kan bara
känna
dig

När sommaren färgas
röd

Färgas också
jag

Av kärlekens


Färg.






Fri vers av Mone
Läst 528 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-15 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone