Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet är inte blått

Jag lämnar efter mig ett minne och en doft

När jag reser mig för att


Det är inte havet som är blått
Det är bara himmlen som speglar sig i det


Och det slog mig
Att jag kan inte vänta på att du ska upptäcka det.




Fri vers av Mone
Läst 688 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-21 18:52



Bookmark and Share


  LillSandra
väl skrivet
2008-07-09

  All
Himla bra
2008-06-22

  karenina VIP
läser flera ggr och kan bara hålla med kommentatorerna nedan; ett djup och en styrka över de här raderna som tilltalar.
2008-06-21

  Larz Gustafsson VIP
Underbar dikt!
Vilket djup!
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone